EAZYCV PARTNERS

Inforvision gelooft in het gezegde ‘schoenmaker blijf bij je leest’. Partijen die monopolie nastreven op ‘alles’ zijn meestal slechts deels in staat een werkbare oplossing aan te bieden. Buiten uw zichtveld schakelen wij graag met diverse partijen om krachten te bundelen. De meeste leveranciers bieden standaard uitgebreide mogelijkheden op het gebied van uitwisseling en koppeling. Dit combineert niet alleen geavanceerde technieken en  specialistische kennis, maar creëert ook meer flexibiliteit en minder afhankelijkheid.

Textkernel

Textkernel is sinds 2009 onze partner als het gaat om cv-parsing. Jarenlange ontwikkeling stelt Textkernel in staat om verschillende cv-formaten automatisch om te zetten naar gestructureerde gegevens. Dit resulteert in essentiële besparing van tijd op handmatige invoer door uw kostbare medewerkers. De geëxtraheerde gegevens uit Textkernel worden klaargezet in de EazyCV-builder ter optimalisatie.

Spinweb

Spinweb is het grootste en meest actieve kwaliteitsnetwerk van en voor IT detachering en bemiddeling. Een commercieel platform voor het matchen van vraag & aanbod van deskundig ICT-personeel en aanvragen bij specialistische IT-bedrijven. Voor het scannen van talent maakt Spinweb gebruik van Inforvision’s Talentree. Vanuit EazyCV kunnen bankzitters en moeizaam in te vullen aanvragen met één klik binnen het netwerk worden gedeeld.

Talentree.io

Talentree is een nieuwe divisie onder Inforvision die zich richt op centraliseren en normaliseren van specialistische kennis. Dit model is in staat om cv-teksten te scannen op skills en aanverwante synoniemen. Het resultaat is een duidelijke scorekaart waarmee op verschillende facetten inzichtelijk wordt gemaakt welk talent een professional bezit. Een uitgebreid talent-profiel op basis van één simpele handeling.

Techniekwerkt

Inforvision werkt al sinds 2007 intensief samen met Techniekwerkt. Destijds zijn we gestart met ontwikkeling en beheer van detachering software en technische vacaturebank. Momenteel werken we samen aan een geavanceerd kennismodel in de techniek voor het automatisch scannen van cv’s en vacatures op relevante matchcriteria. Lees meer over onze samenwerking.

Innovatienetwerk

Naast technische en commerciële partners voor ontwerp, ontwikkeling en exploitatie maakt Inforvision onderdeel uit van een innovatienetwerk. Samen met andere IT-leveranciers worden periodiek concepten en ideeën met elkaar uitgewisseld. Elkaar uitdagen, voorzien van feedback en voeden met ideeën verhogen de kwaliteit en innovatiegraad bij de realisatie van software.