ONDERSTEUNING

Saas (Software as a Service)

Als arbeidsbemiddelaar schaft u niet snel een eigen wagenpark, omdat dit een slechte investering is. De voordelen van een lease-contract zijn haast vanzelfsprekend geworden, maar zeker vergelijkbaar met die van Software-as-a-Service. Ook wanneer u zelf specialist bent in de IT is het steeds efficiënter om bedrijfssoftware als dienstverlening te zien. Zeker als u kiest voor een betrouwbare leverancier met veel ervaring zoals Inforvision. Het grootste voordeel is natuurlijk dat onderhoud, service en support volledig zijn uitbesteed. Verder biedt het de volgende voordelen:

  • een relatief korte implementatie en lage investering bij ingebruikname.
  • grote mate van flexibiliteit en schaalbaarheid (qua aantal gebruikers of capaciteit).
  • actieve betrokkenheid van ons als leverancier aangezien we onze klanten graag periodiek tevreden stellen
  • toekomstbestendigheid aangezien doorontwikkeling en optimalisatie onderdeel uitmaken van het concept

Toegankelijk via mobiel of tablet

Onze software is responsive ingericht, zodat deze netjes wordt weergeven in verschillende schermformaten. Hierdoor kunnen uw medewerkers en opdrachtgevers het beheer of aanbod benaderen via smart phones of tablets. Daarnaast is EazyCV benaderbaar via verschillende browser-programma’s.

Dit stelt  uw accountmanagers in staat om op locatie bij de klant passend aanbod direct te presenteren en te versturen. Ook geeft dit de zekerheid dat online profielen aan de klantzijde altijd netjes worden gepresenteerd. U hoeft zich geen zorgen te maken over het feit dat schermformaten steeds meer uiteen lopen.

Koppelbaar met andere systemen

Als organisatie wilt u zo weinig mogelijk decentrale gegevensopslag. Toch is één systeem dat alle processen ‘goed’ kan ondersteunen vaak een utopie. Redundantie bij decentrale opslag heeft meestal betrekking op stamgegevens van medewerkers, klanten, prospects, leveranciers of partners. Wij bieden de flexibiliteit om deze met andere systemen te synchroniseren. Voorafgaand wordt geïnventariseerd welke informatiebron hierin leidend moet zijn.

Middels diverse technieken zijn wij in staat om gegevens aan te leveren, of juist te onttrekken, aan andere systemen. Na overleg met interne IT-beheerder inventariseren wij de technische mogelijkheden bij uw andere software leveranciers.