FACTS & FEATURES

EazyCV is een compleet uitgeruste service, gericht op profiling en bemiddeling van professionals. Onze dienstverlening zorgt voor professionalisering én tijdsbesparing. Slimme functies zijn hierbij veel belangrijker dan hoeveelheid functies. EazyCV denkt voor de gebruiker, is doeltreffend en bovenal gebruiksvriendelijk. Voor verschillende arbeidsbemiddelingsvormen zijn additionele opties beschikbaar.

Factsheet

EazyCV Detachering Recruitment

centraal inlezen, extraheren, scannen, beheren en promoten van cv-profielen


professionals en flexpool

kandidaten en talentpool

module voor het beheren en benaderen van opdrachtgevers, contacten en aanvragen


opdrachtgever met projecten

werkgevers met vacatures

in- en overzicht van statussen omtrent beoordeling, profiling, bemiddeling en plaatsing


cv-management en voorstellen

screening en bemiddeling

inzicht in talent, kennis en competenties die uw organisatie vertegenwoordigen


kennis en talent

sourcing en resultaten

gegevensuitwisseling met andere services, software of platformen via XML of API


freelance en netwerkportals

carrière- en vacaturesites

Features

Centraal beheer en opslag van cv-gegevens levert flexibiliteit op. Profielen deelt u op basis van verschillende formaten met opdrachtgevers, uw netwerk of via publieke sites. Het structuren van profielgegevens vanuit een cv gebeurt automatisch. Een deep-scan op profielen levert een uitgebreide scorekaart op.

Cv beheren in EazyCV

EazyCV biedt een compact CRM gedeelte voor het vastleggen, beheren en bedienen van opdrachtgevers. Het geeft duidelijk inzicht in uw suspects, potentials en klanten. Vastleggen van contactmomenten en activiteiten vraagt minimale inspanning van uw sales- en accountmanagers. Middels een handige procesflow verliest u lopende zaken niet uit beeld. Eazy-CRM kan gekoppeld worden aan andere systemen om dubbel gegevensbeheer te voorkomen.

Compact beheren met EazyCRM

Echte sales managers hebben weinig tijd en motivatie voor het voeren van een administratie. Professionals die projecten uitvoeren vergeten vaak hun cv’s tijdig bij te werken. Gebruik van de belangrijkste EazyCV functionaliteiten gaat zoveel mogelijk gepaard met logische acties of updates. Denk bijvoorbeeld aan een automatische status-update bij het versturen van een cv-profiel. Of een mail-alert richting professionals die al enige tijd geen updates hebben gedaan. Naast deze vormen van procesondersteuning wordt de procesflow eveneens inzichtelijk.

Beheren van de procesflow

Het is goed om volledig beeld te hebben van afzonderlijke professionals. Interessanter is een totaalbeeld van alle kennis en kunde die uw organisatie vertegenwoordigd. Dit biedt namelijk de mogelijkheid om uw sales activiteiten gerichter uit te voeren of in te zetten op specifieke scholing en training. Tijdens de implementatie kunnen we gewenste inzichten configureren. Vervolgens genereert Talentree een geautomatiseerd kennismodel. Hoe goed is het inzicht in kennis die uw organisatie waardevol maakt?

Kennis management op basis van Talentree

Als professionele organisatie maakt u waarschijnlijk gebruik van verschillende softwarepakketten. Bijvoorbeeld voor de ondersteuning van uw sales-activiteiten, projectadministratie of verloning. Het kan ook zijn dat u wervingskanalen inzet voor publicaties en verwerking van inschrijvingen. Om te voorkomen dat gegevens op meerdere plekken worden vastgelegd is het mogelijk te koppelen van en naar EazyCV.

EazyCV koppelingen