OVER ONS

Ondanks dat automatiseren slechts een ondersteunende functie heeft, is het nodig voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Inforvision richt zich op automatiseringsvraagstukken binnen de arbeidsbemiddelingsbranche. Jarenlange ervaring in dit werkveld in combinatie met uitgebreide technische kennis vormen het fundament voor krachtige oplossingen.

Inforvision levert gebruiksvriendelijke en bovenal slimme software waarmee het bemiddelingsproces wordt vereenvoudigd, versneld en verbeterd! Het inlezen, beoordelen, en aanbieden van zeer specialistische en professionele cv’s duurt slechts enkele minuten. Hierdoor houden uw accountmanagers meer tijd over voor het vaststellen van daadwerkelijke behoeften en beleving bij de klant.

Wij ontzorgen klanten door onze dienstverlening aan te bieden als SaaS-oplossing (Software as a Service). Dit doen wij in samenwerking met een ISO27001-gecertificeerde hosting partner (AWS). We stellen onze Talentree beschikbaar waarmee cv-profielen automatisch worden gescand op relevant Talent. Voor cv-parsing, dat handmatige gegevensinvoer overbodig maakt, werken we met de technologie van Textkernel. Wij richten ons op professionele detacheerders en bemiddelingsbureaus. Ons kennismodel is in eerste instantie geoptimaliseerd voor bemiddelaars in de IT en Techniek. EazyCV ondersteunt in:

  • centraal cv-beheer voor detacheerders
  • kennismanagement voor managers en directie
  • sollicitatietrajecten voor HR-recruitment
  • bemiddeling op basis van Werving en Selectie

De kern van onze dienstverlening bestaat uit: Intelligentie en Vernieuwing. We zorgen ervoor dat software geen administratieve aangelegenheid is maar juist een ondersteunend middel om slagvaardig te zijn.

Inforvision de IT partij achter EazyCV

Flexibel en betrokken

EazyCV is één van de toepassingen die Inforvision aanbiedt ten behoeve van arbeidsbemiddeling. In 2007 is Inforvision opgericht door twee enthousiaste specialisten Paul Adriaanse en Vincent van den Nieuwenhuizen. Samen goed voor ruim 25 jaar ervaring in de recruitment en technologie. Klantcontact staat centraal bij het doorontwikkelen en optimaliseren van onze service. Onze passie, kennis en uitgebreid netwerk stellen ons in staat mee te bewegen met de veranderlijke vraagstukken op de arbeidsmarkt. Deze bewegingen proberen wij steeds opnieuw te vertalen naar doelmatige en effectieve ondersteuning.

Paul Adriaanse
Founder & Sales Consultant Services

Vincent van den Nieuwenhuizen
Founder & Technical Director