SCAN

BUILD

PROMOTE

Stap 3: Promote CV
CV’s voorleggen en aanbieden

Match & Select

Ingelezen profielteksten worden geïndexeerd waardoor ze optimaal doorzoekbaar zijn op trefwoorden. Vanuit Talentree worden relevante criteria automatisch gekoppeld aan zowel professionals als aanvragen. Criteria worden eveneens voorzien van een match-score waardoor het systeem interessante suggesties aandraagt. Een manager kan gerichte filters toepassen op vaardigheden, kennis, competenties, etc. Deze selecties kunnen gecombineerd worden met informatie als cv-status, beschikbaarheid en waardering. Zonder handmatige profiling biedt EazyCV krachtige tooling voor search, match en select.

CV-bemiddeling

Bij een omvangrijk cv-bestand is profiel-matching essentieel voor een slagvaardige start van het bemiddelingstraject. Anderzijds hebben goede sales managers vaak op voorhand al ideeën over de invulling van een klantvraag. Of het nou om het invullen van vacatures gaat of het uitrollen van projecten. EazyCV voorziet in een lean sales- en bemiddelingstraject voor het koppelen van geschikte professionals op openstaande aanvragen. Van selectie tot plaatsing houdt u overzicht in de status, voortgang en uitstaande acties. Dit levert tevens managementinformatie omtrent resultaat en doorlooptijd.

CV-promoten

Een belangrijke stap in het bemiddelingstraject is het voorstellen of aanbieden van een professional. Of dit nou gaat om aanbod op openstaande vacatures of sales-ondersteuning bij de inzet van specialisten of projecten. Een opdrachtgever is het beste geholpen met eenduidige en overzichtelijke aanbiedingen. Door het online karakter van cv-templates laat u een professionele indruk achter en is het aanbod tussentijds te actualiseren. Daarbij wordt de mailbox van uw opdrachtgever niet belast met grote bestandsbijlagen die moeizaam zijn terug te vinden. EazyCV maakt het mogelijk uw cv’s op verschillende manieren te presenteren en te delen. Van een geanonimiseerd resumé tot een uitgebreid curriculum vitae.

Ga terug stap 2

terug naar de builder