SCAN

BUILD

PROMOTE

Stap 1: Scan CV
Upload uw CV-document

CV-Upload

Een CV-document is de basis van arbeidsbemiddeling. Hoe uitgebreider een CV, hoe sneller je wilt weten wie je voor je hebt. Of dit nou binnenkomt via een inschrijving, sollicitatie, via eigen netwerk of eigen medewerkers. EazyCV zorgt ervoor dat je met een simpele upload een fundament creëert voor het vervolg. Eenvoudig, tijdsbesparend en effectief. Diverse CV-formaten kunnen worden ge-upload. Een kandidaat kan dit zelf doen via een inschrijving of sollicitatie. Voor eigen medewerkers biedt EazyCV een geavanceerde portal aan. Het uploaden van een CV vanuit een bestandslocatie naar EazyCV is voldoende. Browse, selecteer en upload.

Cv scan, upload, parsen
Extraheren van het cv

CV-Extractie

In de meeste gevallen betekent ‘uploaden’ dat een document wordt toegevoegd aan een bestandslocatie. Dat doen wij ook, maar we voeren meteen een aantal extra stappen uit waarmee werk uit handen wordt genomen. Ondanks dat er in dit tijdperk nog steeds geen uniforme standaard is voor CV-profielen zijn er gelukkig wel slimme tools die hierin voorzien. Bij het uploaden van een CV-bestand naar EazyCV wordt alle inhoud geëxtraheerd en op een semantisch algoritme genormaliseerd. Dit zorgt ervoor dat 80% van alle gegevens uit een CV worden omgezet naar een vaste en eenduidige structuur. CV-parsing zorgt voor 70% tijdsbesparing bij de eerste keer dat een CV wordt omgezet naar een uniform en organisatie-eigen format.

Talent Scan

Gegevens structureren is van belang als je deze flexibel wilt gebruiken. Denk hierbij aan presentatie, publicatie en delen in verschillende formaten, lay-outs of kanalen. Dit is precies hetgeen dat niet goed kan met CV-documenten. Naast het structureren van data zorgen wij ervoor dat deze worden geïnterpreteerd en gepresenteerd in een score-kaart. Op basis van onze suggesties geeft u zelf de menselijke touch aan het profiel van uw professionals. Talentree zorgt ervoor dat herkende items in een vast format zijn onderverdeeld in vaste categorieën. Handig voor het managen van uw in-house kennis, maar ook fijn bij het vergelijken van profielen door uw opdrachtgevers.

Cv scan, talent scan, cv parsing

Ga naar stap 2

bekijk de CV-builder