WAT IS EAZYCV?

EazyCV is een webapplicatie voor centraal cv-beheer en kennismanagement. Het voorziet in uitgebreid kennismanagement van ondergelegen skills, vaardigheden en competenties. Cv bestanden worden automatisch omgezet naar een professionele template in uw eigen huisstijl. EazyCV geeft inzicht in relevante processen omtrent profiling en arbeidsbemiddeling. Op basis van ons uitgebreid kennismodel (‘Talentree’) wordt het cv gescand op aanwezige kennis en talent. Via een portal houden professionals zelf hun cv up-to-date. Uw sales managers kunnen zich hierdoor richten op behoeften en wensen van opdrachtgevers.

Cv beheer en management

EazyCV is ontworpen voor het gebruiksvriendelijk inlezen, beheren en presenteren van cv-profielen. Diverse bestandsversies en -formaten worden omgezet naar gestructureerde data waarmee een online cv-template wordt gegenereerd.

Cv templates aanbieden en delen

Sales managers beschikken over goedgekeurde en actuele cv’s van beschikbare professionals. Naast uitgebreide opties omtrent search, select en match wordt het bemiddelingstraject op innovatieve wijze ondersteund.

Bedrijfsprofiel en managementinformatie

Relevante proces-statussen en inhoudelijk kennis leveren bruikbare managementinformatie op. Naast het inzicht in uw doorlooptijd bieden wij genormaliseerde inzichten van talent, ervaring, kennis en competenties.

Cv's beheren en actualiseren

Cv management

Upload van een cv-document is de basis voor een uitgebreide cv-template en kennisprofiel. Terwijl een cv-extractor profielinformatie structureert wordt de inhoud gescand op onderliggend talent. Dit talent wordt gekoppeld via een doordacht kennismodel vanuit Talentree. Via een overzichtelijke scorekaart worden herkende items gecategoriseerd weergegeven per onderdeel. Cv-profielen worden geoptimaliseerd en omgezet naar een huis-eigen template ter goedkeuring. Een slimme oplossing voor cv-beheer en kennismanagement.

Hoe werkt CV-beheer

CV-Bemiddeling

Sales en accountmanagers staan nauw in contact met opdrachtgevers. Op basis van ervaring en gevoel weten ze vaak al op voorhand welke professionals geschikt zijn voor invulling van een specifieke klantvraag. Vaak ontbreekt het gemak waarmee dit aanbod kan worden ondersteund met overzichtelijke profielschets. Het zoeken, selecteren en aanbieden zijn zo eenvoudig gemaakt dat sales managers zich daadwerkelijk kunnen richten op het genereren van business. Het versturen van professionele templates geeft opdrachtgevers een helder beeld dat vertrouwen wekt. Op de achtergrond worden proces statussen automatisch ge-update.

Hoe werkt bemiddeling
Cv templates online presenteren en delen
Talentree en kennismanagement scan EazyCV

Kennismanagement

Alle kennis die schuil gaat in uitgebreide cv-documenten wordt door EazyCV ontsloten, genormaliseerd en gepresenteerd. Dit levert een totaalplaatje op van al het talent dat binnen uw organisatie vertegenwoordigd is. Anderzijds biedt het systeem inzicht in kennis, vaardigheden en competenties uit vacatures en opdrachten. Dit zorgt ervoor dat overeenkomsten en juist verschillen in vraag en aanbod duidelijk in beeld komen. Onze talentree die hiervoor als Service wordt aangesproken bevat alle functies, vaardigheden, kennisgebieden en competenties.

Hoe werkt profiling

EazyCV

Slimme ondersteuning voor arbeidsbemiddeling

Features

EazyCV bevat krachtige tooling om met zo min mogelijk handelingen een uitgebreid en specialistisch cv te verwerken. U kunt verschillende cv-formaten uploaden waarvan een presentabele en doorzoekbare tekstversie wordt opgeslagen. Deze tekst wordt inhoudelijk gescand op vaardigheden, kennis, competenties via ons kennismodel ‘Talentree’. Tevens worden hard-skills als werkervaring, opleiding en cursus geëxtraheerd op basis van textkernel‘s cv-parsing technologie. Vanuit onze CV-builder kan het cv verder worden geoptimaliseerd en goedgekeurd. Van hieruit wordt het cv omgezet in een online template in uw eigen huisstijl.

Bekijk alle features

Software services

Cv-beheer en kennismanagement is de kern van EazyCV. Gerelateerde processen rondom de invoer, optimalisatie en goedkeuring van cv’s waarborgen de kwaliteit en actualiteit. Verder is het mogelijk om eenvoudig te zoeken, matchen en selecteren op specifieke vaardigheden en competenties. Een sales manager kan met één klik een online cv-template voorleggen bij de opdrachtgever. Het bemiddelingstraject wordt ondersteund en geeft inzicht in lopende zaken. Ook voorziet het systeem in het beheren van potentieel talent. Denk hierbij ook aan uw eigen HR-recruitment en sollicitatietrajecten.

Bekijk alle services
Procesondersteuning voor arbeidsbemiddeling
Betrouwbare Saas oplossing voor detacheerders

Ondersteuning

Onze software wordt aangeboden als Online Service (Saas) welke via een beveiligde verbinding 24/7 toegankelijk is voor bevoegde gebruikers. Naast ondersteuning van verschillende webbrowsers is EazyCV geschikt voor diverse schermformaten (tablets of smartphones). Onze partner Cyso verzorgt de beveiliging en monitort de performance.  Zo bouwt u zorgeloos aan een veilig en kwalitatief gegevensbestand dat eveneens geback-upt wordt.

Bekijk alle ondersteuning

ONZE RELATIES

Inforvision is een IT-partij die slimme toepassingen ontwikkelt voor de arbeidsbemiddelingbranche. Producten die Inforvision levert zijn van hoogwaardige kwaliteit en bevatten krachtige tooling. Inforvision biedt innovatieve oplossingen die zijn gekoppeld aan uitgebreide kennismodellen.

Voor de realisatie van krachtige tools werkt Inforvision samen met diverse partners. De technische mogelijkheden zijn vandaag de dag zo uitgebreid dat iedere participant kan doen waar hij het beste in is. Dit levert een betrouwbare totaaloplossing voorzien van alle gemakken.

De vernieuwde versie van EazyCV is pas onlangs gelanceerd toch maken veel partijen al gebruik van deze service. Klantcontact is belangrijk voor het verkrijgen van waardevolle feedback waarmee onze producten verder geoptimaliseerd kunnen worden. Klanten zien wij hierbij als beste raadgever.