VOOR WIE?

Cv-profielen zijn uitgangspunt in vrijwel ieder arbeidsbemiddelingstraject. Hoe uitgebreider en specialistischer uw cv’s, des te relevanter de ondersteuning van EazyCV voor u kan zijn. Onze service is ontworpen voor bemiddelaars die klanten willen bedienen met gericht en hoogwaardig aanbod. Wij bieden de ruimte voor beheer van eigen professionals maar eveneens uw flexibele schil en talentvolle kandidaten. EazyCV is inzetbaar voor detachering, recruitment en werving & selectie.

Software voor detacheringsproces

U zet specialisten in op projectbasis. Uw cv-beheer richt zich op eigen personeel en flexibele schil. Professionele cv-templates en inzicht in beschikbaarheid ondersteunen uw sales-trajecten richting opdrachtgevers.

ATS voor recruitment en cv beoordeling

Uw HR-afdeling heeft tooling nodig voor de zoektocht naar nieuwe collega’s. EazyCV ondersteunt uw procesgang van vacaturepublicatie tot aan plaatsing. Getalenteerde kandidaten blijven in het vizier.

cv screening voor werving en selectie.

U neemt het w&s traject voor opdrachtgevers uit handen. U bouwt aan een kwalitatief kandidatenbestand waarbij ambitie en talent sleutelbegrippen vormen. U gaat op zoek naar geschikte kandidaten voor vacatures.