Techniekwerkt

Techniekwerkt.nl is dé carrièresite in de techniek voor werkzoekenden met een technische opleiding op mbo-, hbo- en wo niveau. Op Techniekwerkt staat een transparant aanbod vacatures direct van werkgevers. EazyCV en Talentree werken al sinds 2009 samen met Techniekwerkt aan oplossingen voor recruiters en detacheerders. We motiveren en inspireren elkaar bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van online recruitment oplossingen. Denk hierbij aan ontwikkeling van intelligente algoritmes, search engines en talent-scanners. Ingenieuze tools die ontzorgen in het arbeidsbemiddeling proces.

Techniekwerkt de grootste carrièresite in de techniek voor werkzoekenden met een technische opleiding. Hierbij gaat het voornamelijk om specialisten met een mbo-, hbo- en wo diploma. Techniekwerkt biedt een breed scala aan vacatures in verschillende vakgebieden en branches. Door gebruik te maken van een slim algoritme en kennismodel zijn geavanceerder zoekopdrachten in te vegen o.b.v. slechts één gebruiksvriendelijke searchbox.

techniekwerkt

Op Techniekwerkt staat transparant vacature-aanbod waarbij je direct bij de werkgever solliciteert (geen tussenpartijen als uitzend- of detacheringsbureau’s). Op een intelligente wijze wordt relevante matchcriteria als regio, functiegroep, vakgebied en branche gekoppeld.

Aangezien vacatures in de techniek vrijwel in elke alle branches en regio voorkomen heeft techniekwerkt ook veel uitgebreide bedrijfspresentaties met compleet aanbod van bedrijfsinformatie (branding, foto, video en links naar betreffende website.

Techniekwerkt & Talentree

Techniekwerkt en Inforvision werken met samen aan Talentree. Een geavanceerd kennismodel in de techniek voor herkenning, sourcing, searching en matching.

Techniekwerkt
Talentree