REFERENTIES

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn hebben we onlangs een nieuwe systeemversie ontwikkeld. Alle kennis, ervaring en feedback van klanten zijn meegewogen tijdens de ontwerpfase. Systeemintelligentie en gebruikersgemak waren hierbij het uitgangspunt. Zo veel mogelijk waardevolle informatie vastleggen met zo min mogelijk handelingen. EazyCV stelt onze klanten in staat om op efficiëntere en professionelere wijze haar opdrachtgevers te voorzien van passend aanbod.

Achterhoekwerkt

AchterhoekWerkt.nl is de portal waar het Achterhoekse bedrijfsleven zich kan presenteren aan jonge hoger opgeleide talenten. Het platform is opgezet in samenwerking met de Achterhoekse gemeentes, Industriekringen, VNO-NCW en KvK. Als klant van het eerste uur heeft Achterhoekwerkt onlangs de overstap naar EazyCV gemaakt om talent uit de achterhoek onder de aandacht te brengen bij het bedrijfsleven.

orisflex

Oris is een detachering- en bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in de sectoren Bouw / Infra / Architectuur, Finance / Sales / HRM en ICT Consulting/ Telecom. Vanuit eigen personeelsbestand en flexibele schil bieden zijn via EazyCV kandidaten aan op MBO-, HBO- en WO niveau.

Kader is een kennispartner en specialist op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en informatiebeveiliging.  EazyCV wordt ingezet om het personeel met multidisciplinaire skills voor te stellen bij diverse opdrachtgevers. Centraal beheer van technische vaardigheden en certificeringen spelen hierbij een cruciale rol. Kader gebruik matchcriteria uit onze talentree om het personeel naar de juiste opdracht te bemiddelen.

Detron

Detron is een kennispartner en detacheerder in ICT industrie. EazyCV wordt ingezet haar technisch personeel met multidisciplinaire skills voor te stellen bij diverse opdrachtgevers. Centraal beheer van technische vaardigheden en certificeringen spelen hierbij een cruciale rol. Detron gebruik matchcriteria uit onze talentree om IT’ers naar de juiste opdracht te bemiddelen.

brilliantpeople

BrilliantPeople is een speler in de facility- en vastgoedbranche. Zij staan nou in verbinding met een aantal grote partners voor wie zij toeleverancier zijn. BrilliantPeople bemiddelt teamspelers met zelfkennis en zeer goed ontwikkelde soft skills die vanuit EazyCV worden benadrukt. Hiermee beiden zijn inzetbare professionals voor tijdelijke capaciteitstekorten alsmede voor veranderingsopgaven die om specialistische expertise vragen..

Redwave is een kennispartner en detacheerder in zowel Offshore als Onshore industries. EazyCV wordt ingezet haar technisch personeel met multidisciplinaire skills voor te stellen bij diverse opdrachtgevers. Centraal beheer van technische vaardigheden en certificeringen spelen hierbij een cruciale rol. Redwave gebruik matchcriteria uit onze talentree om techneuten naar de juiste opdracht te bemiddelen.

ORMIT is dé specialist in traineeships en leiderschapsontwikkeling. Zij is er zelfs van overtuigd dat talent de veranderkracht van een organisatie bepaalt. ORMIT maakt organisaties succesvoller door het vinden, ontwikkelen en verbinden van toptalent. Dit doet ORMIT met zo’n 200 betrokken medewerkers vanuit vestigingen in De Bilt en Brussel. Voor het centraal beheer en presentatie van dit talent richting opdrachtgevers gebruikt ORMIT sinds 2013 EazyCV.

Supply Value is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van inkoop, supply chain en informatiemanagement. Sinds 2014 maakt Supply Value al gebruik van onze matching software EazyMatch. Begin 2019 is deze ondersteuning vervangen met EazyCV. Met Supply Value hebben we een intensief implementatietraject doorlopen om processen rondom W&S, CV management, Sales en Projectadministratie te optimaliseren.

Yenlo houdt zich sinds 2007 bezig met ICT die bedrijven moet helpen om informatie-huishouding van eigen organisatie, klanten en toeleveranciers flexibel in te richten. Yenlo is een groep slimme mensen die helpen om organisaties snel en wendbaar te maken. Ze ontrafelen en verbinden datastromen tussen bedrijven en klanten tot deze optimaal werken. Dit doen zij vanuit zeven vestigingen wereldwijd. Alle profielen van Yenlo’s specialisten worden beheerd in EazyCV.

FourPoints levert passende BI-omgevingen van architectuur tot aan daadwerkelijke implementatie op basis van projecten. Daarnaast verhuurt FourPoints ook professionals voor specifieke werkzaamheden. De inzet van deze specialisten varieert van business analisten, architecten, projectleiders tot consultants. Het beheer van deze CV’s en het aanbieden van online templates gebeurt vanuit EazyCV.

InterIN streeft er naar het meest toonaangevend bemiddelingsbureau te worden in Noord Nederland binnen de disciplines bouwkunde, civiele techniek, milieu, verkeer en ruimtelijke ordening. InterIn brengt kandidaten en opdrachtgevers bij elkaar op basis van verschillende contracten. Hierbij let InterIn voornamelijk op opleiding, ervaring, kennis, persoonlijkheid en ambities welk worden beheerd in EazyCV.

Tecona ondersteunt projecten door flexibele inzet van technisch specialisten. Zij kunnen ondersteunen tijdens de verschillende fasen van de levenscylcus. De inzet is gericht op project-management, supervisie of engineering binnen uiteenlopende disciplines. Om invulling te geven aan benodigde ondersteuning voorziet Tecona in volledige projectteams of individuele specialisten. Dit bemiddelingsproces wordt ondersteund door middel van CV-beheer via EazyCV.

Techniekwerkt exploiteert de grootste carrièresite in de techniek. Voor werkzoekenden met een technische opleiding op mbo-, hbo- en wo niveau. Ze bieden een uitgebreid  aanbod van vacatures binnen diverse technische vakgebieden. Om ervoor te zorgen dat werkzoekenden zich op laagdrempelige wijze kunnen inschrijven wordt Talentree ingezet. Al sinds 2007 werken Techniekwerkt en Inforvision samen aan slimme toepassingen voor arbeidsbemiddeling.