SCAN

BUILD

PROMOTE

Stap 2: Build Resume
CV-profiel opbouwen

CV-opbouw

De builder is een zeer gebruiksvriendelijke tool om een cv mee op te bouwen. Door automatische extractie wordt 80% van alle gegevens uit het originele cv hierin al klaargezet. De builder is ontwikkeld voor aanvulling en optimalisatie van deze systeemsuggesties. De interface biedt een overzichtelijk ‘one-page’ design waarin eenvoudig genavigeerd wordt middels een meebewegend menu. Alle onderdelen van het profiel kunnen direct ‘inline’ worden aangepast. Vooraf wordt een vaste indeling gecreëerd die aansluit op uw wensen. Het is ook mogelijk om velden verplicht te stellen of bepaalde formats af te dwingen. Het biedt uw professionals vaste bouwstenen voor een sterk en uniform cv.

CV-preview

De CV-builder zelf is al uitgerust met een bewerk- én kijkmodus. Hiermee kan een professional snel zien of het cv volledig en correct is. Om het bewerken zo eenvoudig mogelijk te maken bevat de builder een neutrale look & feel. De output van de builder bevat juist een uitgebreide cv-opmaak in uw eigen huisstijl. Vanuit de builder is een cv-preview beschikbaar om te beoordelen hoe het cver uiteindelijk uitziet. Indien de preview nog om inhoudelijke of cosmetische verbeteringen, vraagt kan eenvoudig worden teruggeschakeld naar de CV-builder.

CV-keuring

Specialistische cv’s zijn meestal omvangrijk. Naast alle werkervaring bevatten ze vaak veel projecten, certificeringen en toegepaste skills. Zodra deze een volledige en nette preview opleveren, is het van belang dat de cv-preview wordt ingediend en goedgekeurd. Zodra dit het geval is heeft het cv enkel nog updates nodig. Op basis van deze cv-status weet een sales manager of het bruikbaar is om aan te bieden. Om hier controle over te houden is er een slimme procesflow opgezet die cv-statussen inzichtelijk maakt. Dit proces is gericht op de bouw van nieuwe cv’s én het up-to-date houden van bestaande cv’s. U bepaalt zelf of deze verantwoordelijkheid bij de manager of professional komt te liggen.

Ga naar stap 1

terug naar cv-scan

Ga naar stap 3

bekijk cv promotie